top of page

Využijte naplno svůj GDS a prodávejte více produktů a služeb

Milí uživatelé,


ano, přesně tak. Protože máte po ruce moderní GDS, je zbytečné trávit čas na webech třetích stran. Všechno, co můžete potřebovat, máte k dispozici na jednom místě a v rámci jednoho pracovního procesu – toho, na který jste zvyklý.


Naše nejnovější infografika vám jednoduchou a srozumitelnou formou nabízí návody a tipy, jak mohou vaši agenti prodat při každé příležitosti díky GDSu více produktů a služeb, a co nejvíce tak zvýšit tržby.



Už jste unaveni z toho, že musíte neustále odbíhat ze svého systému, abyste se podívali na tarify dopravců, dodatečné služby nebo nabídky hotelů a recenze?


Nejste sami.


76 % agentů se alespoň příležitostně dívá na stránky dopravců, aby zjistili, co který tarif zahrnuje, a 80 % potvrzuje, že hledají nabídky hotelů na webech třetích stran.


Díky GDS řešení, které máte při své práci po ruce, to tak být nemusí.


Publikovali jsme nový eBook, který odhaluje, jak vám moderní GDS může poskytnout vše, co potřebujete, abyste mohli během celého knihovacího procesu zůstat v jednom systému a mohli svým klientům nabídnout bohatou škálu cestovního obsahu včetně branded fares, hotelů a půjčoven aut.


Začněte optimalizovat své konverze ještě dnes!



Váš Travelport



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page