top of page

Travelport GDS - Viewtrip Mobile, Smartpoint, PCI DSS

Vážení uživatelé,

slunné květnové dny nám všem přinášejí spoustu radosti a tak i my vám trochu toho sluníčka v podobě novinek přinášíme v našem květnovém newsletteru.


Itineráře pro Vaše zákazníky v mobilní aplikaci - Viewtrip Mobile


Travelport nově nabízí vašim zákazníkům mobilní aplikaci Travelport Viewtrip Mobile zdarma ke stažení na Apple Store a Google Play. Vaši zákazníci budou mít ve svých kapsách vždy aktuální itinerář své cesty a navíc se přes automatické notifikace dozví o zpožděném nebo zrušeném letu a o možnosti online check in 24 hodin před odletem. Pro podrobné informace navštivte sekci často kladených otázek.


Výuková videa v Travelport Smartpoint


Věděli jste, že v Travelport Smartpoint Help jsou nová výuková videa? Honem se běžte podívat.

Když vyberete Training Demonstration, přejdete přímo na indexovou stránku GDS. K dispozici jsou demonstrace typických scénářů použití pro oblasti Air, Car, Hotel a Rail. Dále také úryvky z What's New v aplikaci Travelport Smartpoint s důležitými novými vylepšeními.



Odborné kurzy internetového marketingu


Ve spolupráci se společností Dobrý Web opět spouštíme projekt Odborné kurzy internetového marketingu. Mimo klasickou podporu obchodní, helpdeskovou, technickou a vývojářskou vám tedy nabízíme ještě další službu, která spočívá v najímání profesionálů, kteří zdarma vyškolí vaše odborníky nebo jim alespoň aktualizují znalosti se zapojením vlastních zkušeností. Přednášející ve svých oborech aktivně pracují a opírají školení o aktuální znalosti a reálné příklady.

Neváhejte a pošlete své odborníky rozšířit své obzory. Detailní informace naleznete na našich stránkách.


PCI DSS - ukončení podpory protokolu TLS 1.0


Ve dnech 15. a 16. května dojde k vypnutí podpory protokolu TLS 1.0. Všechny Travelport produkty (např. uAPI/GWS, Travelport Smartpoint), které nebyly v posledních měsících aktualizovány na protokol TLS 1.1 a vyšší, přestanou od 16. května fungovat. Od konce loňského roku u vás proběhly aktualizace a neevidujeme žádný nepodporovaný produkt. Pokud byste i přesto po 16. květnu zažívali na některých svých počítačích problémy s připojením, spusťte kontrolní nástroj, případně pište na helpdesk@travelportgds.cz

Váš tým Travelport Galileo

0 comments
bottom of page