top of page

Větší přehled o cestě díky CEE Itinerary+

Updated: Aug 10, 2023



Větší přehled o cestě díky CEE Itinerary+


Připoutejte se, protože CEE Itinerary+ vystřelí vaše itineráře na vyšší úroveň.



Nová verze vašeho oblíbeného pluginu obohatí itineráře krásnými logy dopravců, podrobnými EK surface segmenty a vaším vlastním agenturním logem, které navíc hostujeme my, abychom vám ušetřili práci.



Navíc jsme zjednodušili možnost zasílání. Stačí zadat rychlý příkaz #ITIN následovaný emailovou adresou a itinerář přistane cestujícímu rovnou do schránky.



A pokračujeme! CEE Itinerary+ dává cestujícím nejen přehled o jejich cestě, ale také je informuje o vzdálenosti letu a podrobnostech jídla na palubě.



Upgradujte na CEE Itinerary+ ještě dnes a vstupte do světa efektivního, atraktivního a ekologického plánování cest.



Mimochodem, máme dobré zprávy pro všechny uživatele! I pokud používáte verzi zdarma. Událost v kalendáři nově obsahuje čas hotelového check-inu a check-outu a také podrobnosti CAR segmentu, tj. kdy vyzvednout a vrátit vypůjčené auto.


Na tohle další vylepšení jste se často ptali. Check-in agenti nově uvidí přímo v itineráři volný text SSR CKIN elementu. Snažíme se tak, aby detaily cesty byly co nejúplnější a snadno dostupné.



Chcete pomoci svým klientům, aby mohli cestovat ekologičtěji? Nyní mohou kompenzovat uhlíkovou stopu vyprodukovanou jejich cestou. Budou tak mít z cestování lepší pocit.





Váš Travelport


 


Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

0 comments
bottom of page