top of page

Oslavili jsme 20. výročí založení naší české pobočky 🇨🇿🥂

V úterý 5. listopadu jsme v nádherných historických prostorách Lobkowiczkého paláce na Pražském hradě oslavili kulaté narozeniny naší české pobočky. Akce začala odpoledním workshopem, kde měli účastníci jedinečnou příležitost poslechnout si a potkat řečníky na světové úrovni, jakými jsou Tania le Moigne, Ředitelka společnosti Google pro Českou republiku, Maďarsko, Rumunsko a Slovensko, nebo ekonom Tomáš Sedláček. Doplnili je také odborníci z naší mateřské společnosti Travelport, Aleksandra Tomaszewska (Senior Commercial Manager) a Mike Rock (Head of Europe, Air Partners), kteří pohovořili o trendech v odvětví cestovního ruchu a o aktuálním technologickém tématu NDC.


Po workshopu následovala gala večeře v Císařském sále, kde se k nám připojili další hosté z řad našich klientů, obchodních partnerů a přátel. Před večeří shrnuli CEO Bohuslav Šantrůček společně s Jiřím Kožíškem (Sales Director, Travelport CZ/SK) a Ctiborem Pilnajem (Manager of eCommerce, Sales & Marketing) naši 20letou historii, nastínili plány do budoucna a poděkovali našim partnerům, včetně Terezy Maxové a její nadaci, kterou podporujeme již mnoho let.


Aby byl zážitek pro naše hosty maximální, připravili jsme pro ně možnost nahlédnout po gala večeři do soukromé umělecké sbírky roudnické větve rodu Lobkowiczů.

Fotky si můžete prohlédnout a stáhnout zde. Přečtěte si hezké ohlédnutí za celým dnem v článku na portálu COT.


Všem hostům moc děkujeme za milou účast a za to, že nám pomohli tento pro nás významný milník oslavit. Těšíme se na skvělou spolupráci i v dalších 20 letech!


Váš Travelport



0 comments
bottom of page