top of page

Webinář – The Modern Retailing Era




Vážení uživatelé, cestovní ruch je jedno z nejinovativnějších odvětví. Jakmile ale dojde na prodej cestovních služeb, pokulhává daleko za moderním standardem, který můžeme vidět jinde. Je načase rozloučit se s tradičními metodami a přivítat nové možnosti. Je načase otevřít dveře lepší budoucnosti cestovního ruchu.

Připojte se k našemu chystanému hodinovému webináři The Modern Retailing Era, kde se odborníci z našeho a dalších odvětví ponoří do současného stavu prodeje cestovních služeb a prozkoumají s vámi jeho budoucnost. Kdy:

Středa 16. listopadu ve 12:00 Co očekávat:

  • Zjistěte více o našem nejnovějším spotřebitelském průzkumu, který ukazuje, jak leisure a byznys cestující spolupracují s cestovními agenturami, jak budovat věrnost ke své značce a proč musíme myslet na hodnotu, ne na cenu.

  • Poslechněte si debatu leteckých společností a agentur o tom, co stojí v cestě hladšímu prodeji cestovních služeb a jak můžeme tyto překážky odstranit.


Zjistěte, jak Travelport+ pomáhá agentům a dodavatelům snižovat složitost celého procesu a na které nové funkcionality se můžete již brzy těšit.



Počet míst je omezený. Ujistěte se, že se zaregistrujete včas.


Pokud byste se webináře rádi zúčastnili, ale nevyhovuje vám časově, zaregistrujte se a my vám po jeho skončení pošleme nahrávku.



Váš Travelport

0 comments
bottom of page