top of page

📣 Co je nového v červenci 2022 🔥



Co je nového v červenci 2022


Přinášíme vám žhavé novinky v Queue Processoru, GOL IBE a Group Processoru.


Zvyšte příjmy a ušetřete náklady. Zbrusu nový tutorial.


Automatizujte třídění rezervací a odstraňování HX segmentů



Co je nového? Jsme nadšení, že se s vámi můžeme podělit o zbrusu nový animovaný explainer.


Jak mi to pomůže? Představte si, jaké by to bylo automatizovat třídění rezervací. A co takhle zautomatizovat rušení HX segmentů? Pracujte chytřeji a vyhněte se ADM. Zjistěte během méně než 2 min, jak vám s tím Queue Processor pomůže.

 

Rušte prosím aktivní rezervace po datu splatnosti


Kde? V GOL IBE.


Co je nového? Nemáme pro vás žádnou novinku, jako spíše připomenutí pro ty z vás, kteří používáte GOL IBE. Ujistěte se prosím, že průběžně rušíte aktivní rezervace vytvořené přes váš GOL IBE, které mají po datu splatnosti. Jinak se může stát, že od dopravce obdržíte ADM.


Datum splatnosti můžete nastavit v admin konzoli. GOL IBE ho pak automaticky generuje a zobrazuje cestujícím v itineráři.


Účelem data splatnosti je:

  • Říká vašim klientům, dokdy je potřeba zaplatit za danou rezervaci.

  • Říká vám jako cestovní agentuře, dokdy byste měli čekat na platbu od klienta. Po datu splatnosti byste měli rezervaci zrušit, abyste se vyhnuli ADM od dopravce. Letenku můžete samozřejmě vystavit také po datu splatnosti, ale může to být riskantní.

Rezervace můžete snadno rušit v GOL IBE admin konzoli v sekci Rezervace. Stačí kliknout na Storno buď v seznamu rezervací:


nebo v detailu rezervace:


Zároveň bychom vás rádi povzbudili, abyste pravidelně revidovali Queues v Travelport Smartpoint, protože se může stát, že obdržíte od dopravce notifikaci, abyste okamžitě vystavili letenku, přestože ještě nevypršel termín splatnosti.


Jak mi to pomůže? Pečujte o rezervace vytvořené přes váš GOL IBE a vyhněte se zbytečným ADM.

 

Nový explainer – Group Processor



Co je nového? Věděli jste, že Group Processor nabízí plugin, který je zdarma a je užitečným rozšířením pro váš Travelport Smartpoint? Pomáhá vám vytvářet pasivní skupinové rezervace, které byly vytvořeny u dopravce.


Jak mi to pomůže? Podívejte se, jak je při vaší každodenní práci snadné kombinovat Travelport Smartpoint a Group Processor.


Zbrusu nový tutorial


Naše řada rychlých tutoriálů pokračuje. Můžete se na ně těšit i v příštích newsletterech. Každý tutoriál vás naučí něco nového a pomůže vám z Travelport nástrojů vytěžit co nejvíce.


Tento měsíc se podíváme, jak změnit číslo Queue v GOL IBE přes admin konzoli.

 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page