top of page

📣 Co je nového v dubnu 2021 🔥



Co je nového v dubnu 2021


Přinášíme vám žhavé novinky v GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, Flight Watchdog, TripGatu, TripGate Mobile, FQP Assistantu a Trawysu.


Nabídněte svým zákazníkům ještě bohatší obsah. Inspirujte a zapojte je. Zvyšte příjmy a ušetřete náklady.


Představujeme vlaky


Co je nového? Vaši zákazníci nyní mohou kromě letenek knihovat také vlakové jízdenky od těchto dopravců: Renfe, Eurostar, BeNe (TGV, Thalys, DB, SNCB, ICE), Trenitalia, NTV (Italy), Amtrak, Via Rail and Trainline.


Jak mi to pomůže? Získáváte mnohem širší obsah, který můžete nabídnout zákazníkům. Pomůžete jim nejen s letenkami, ale také s jejich návaznou cestou vlakem.


Nová GOL API dokumentace


Kde? V GOL API.

Co je nového? GOL API nabízí zbrusu novou dokumentaci, která je aktualizována v reálném čase. Je nyní mnohem přehlednější a popisuje transakce ve formátech XML a JSON. GOL API vám pomáhá ušetřit čas a náklady spojené s vývojem, protože programátorům řeší mnoho věcí, jako je správa rezervací, napojení několika zdrojů dat (GDS, LowCost, NDC, vlaky), úprava logiky vyhledávání, posílání emailů a mnoho dalšího. Odkaz na dokumentaci: https://golapi.golibe.com/doc/


Jak mi to pomůže? Dokumentace je nyní přehlednější a snadněji se používá. Navíc je obohacena o JSON formát.


 

FQP Assistant – nová verze Smartpoint pluginu

Kde? V FQP Assistantovi. Co je nového? FQP Assistant je nyní ještě lepší a podporuje používání kombinace "Account Code" a "PTC - Discount Code". Tato kombinace dříve způsobovala chybu NO AGREEMENT EXISTS FOR AGENCY. Stáhněte si a upgradujte prosím svůj FQP Assistant plugin přes tento odkaz: https://src.cee-systems.com/fqp/fqp_setup.exe Jak mi to pomůže? FQP Assistant vám nyní pomůže ve více situacích než dříve.

 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page