top of page

📣 Co je nového v říjnu 2021🔥



Co je nového v říjnu 2021


Přinášíme vám žhavé novinky v Trip Manageru a CEE Itinerary.


Nabídněte svým zákazníkům ještě bohatší obsah. Zvyšte příjmy a ušetřete náklady.


Trip Manager podporuje vystavení EMD přes BSP jako hotovostní platbu


Kde? V Trip Manager.


Co je nového? Trip Manager nyní umožňuje vystavovat EMD se zúčtováním přes BSP jako hotovostní platbu. To bylo dříve možné pouze při použití platební karty.


Jak mi to pomůže? Na některých trzích a pro některé zákazníky není možné vystavit EMD při použití platební karty. Jinými slovy, není pro ně možné zaplatit za dodatečné služby do GDS pomocí platební karty. I tyto trhy a zákazníci nyní mohou používat Trip Manager.


Vylepšení v CEE Itinerary



Co je nového? Jako téměř každý měsíc vám přinášíme čerstvou várku funkcionalit a vylepšení, díky kterým pro vás bude vytváření a práce s itineráři vašich cestujících lepší, snazší a rychlejší:

  • Tarifní informace můžete zobrazit také jen pro vybrané cestující.

  • Podrobnosti o povolených zavazadlech jsou zobrazena pro každého cestujícího zvlášť.

  • Nový jazyk – přidali jsme šablonu v japonštině.

  • Pokud si v Outlooku otevřete náhled rozpracovaného itineráře a pak ho zavřete, již na vás nebude vyskakovat upozornění Successfully sent.

  • Pokud není k dispozici záznam letenky, datum vystavení v sekci Ticket/coupon je načítán z filed fare. Toto datum nahrazuje datum daného segmentu, který byl původně použit.

  • Aktualizovali jsme help stránku pro nastavení Odesílatele.

Jak mi to pomůže? Pokud potřebujete vytvořit itineráře jen pro vybrané cestující, podrobnosti o tarifu a povolených zavazadlech jsou nyní přesnější. Uživatele Outlooku již nebude mást vyskakující oznámení Successfully sent, pokud smažou rozpracovaný itinerář.

 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page