top of page

📣 Co je nového v září 2022 🔥



Co je nového v září 2022


Přinášíme vám žhavé novinky v Trip Manageru, Go-Linku, GalileoTerminalu, FQP Assistentovi a TCP Exchange.


Inspirujte a zapojte své klienty.

Zvyšte příjmy a ušetřete náklady. Zbrusu nové tutorialy.



Trip Manager mluví bulharsky



Co je nového? Trip Manager nyní podporuje i bulharštinu. Překlad se týká všech podstránek a celého knihovacího procesu. Podrobnosti o jednotlivých službách zůstávají v angličtině. Postupně budeme přidávat další jazyky.



Jak mi to pomůže? Větší pohodlí pro vaše bulharsky hovořící cestující.



Snadný přehled o vašem travel byznysu


Kde? V Go-Linku.


Co je nového? Jsme nadšení, že se s vámi můžeme podělit o zbrusu nový animovaný explainer.



Jak mi to pomůže? Jste majitelem cestovní agentury nebo jejím manažerem? Mějte snadný přístup k zobrazení, monitorování a vytváření přehledů o prodeji elektronických letenek a EMD v reálném čase.

 

Odstraňte z itinerářů vybrané SSR kódy



Co je nového? V sekci Itinerář - Možnosti nyní můžete vyjmenovat SSR kódy, které by neměly být zobrazeny v itinerářích cestujících. Pokud potřebujete vložit více SSR kódů, stačí je oddělit čárkou.



Jak mi to pomůže? Itineráře zasílané cestujícím mohou nyní být ještě přehlednější a čitelnější, protože nemusí obsahovat nadbytečné informace.

 

Zobrazte si tarifní kalkulaci bez nutnosti vytvoření PNR



Co je nového? Věděli jste, že si můžete zobrazit tarifní kalkulaci bez toho, abyste museli vytvořit nový PNR? Je to možné díky FQP Assistentovi. Náš Smartpoint plugin je zcela zdarma a můžete si ho stáhnout na produktové stránce.



Jak mi to pomůže? Ušetřete čas a zobrazujte si tarifní kalkulace, aniž byste museli pokaždé vytvořit nový PNR. FQP Assistant se vám bude hodit obzvlášť nyní během doznívající pandemie, kdy výměny letenek podléhají speciálním a nestandardním instrukcím, které jsou stanoveny jednotlivými leteckými společnostmi, jako například provádět výměny v rámci dvouleté platnosti letenek. FQP Assistant je také velmi užitečný v kombinaci s TCP Exchange.

 

Zasílání EMD potvrzení emailem na TO adresu v PNR


Kde? V TCP Exchange.


Co je nového? TCP Exchange nyní automaticky používá emailovou adresu "TO" z EM elementu v PNR. EMD potvrzení není možné doručovat na emailové adresy "FROM".



Jak mi to pomůže? Ušetříte čas. EMD potvrzení můžete odesílat rychleji. Nemusíme vkládat email příjemce, protože TCP automaticky vkládá adresu "TO" z EM elementu v PNR.


Zbrusu nové tutorialy


Naše řada rychlých tutoriálů pokračuje. Můžete se na ně těšit i v příštích newsletterech. Každý tutoriál vás naučí něco nového a pomůže vám z Travelport nástrojů vytěžit co nejvíce.


Tento měsíc se podíváme, jak nastavit kontakty, ze kterých se odesílají notifikace z vašeho knihovacího nástroje.



Jak se můžete ujistit, že dostanete kopii všech notifikací rozeslaných vaším knihovacím nástrojem?


 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page