top of page

Nová verze CEE Itinerary je tady

Updated: Nov 13, 2023



Nová verze CEE Itinerary je tady


Připravte se na novou úroveň itinerářů s nejnovější aktualizací CEE Itinerary! Přicházíme s verzí 1.14.3, která přináší vylepšení, jež zpříjemní cestování vašim klientům a obohatí vaše služby o další možnosti.


Co přináší verze 1.14.3?

  • Podpora čísel NDC letenek: Zdarma i placená verze CEE Itinerary nyní umožňují zahrnout do itinerářů čísla letenek rezervovaných přes NDC. Tyto detaily poskytnou cestujícím ještě lepší přehled o jejich cestě.

  • Časy check-inu a check-outu v hotelích: Do itinerářů a kalendářových souborů jsme přidali přesné časy příjezdu a odjezdu, aby měli vaši cestující k dispozici co nejpodrobnější plán své cesty.


Co se chystá?

  • Funkcionalita 2D čárových kódů: Zjednodušte vašim klientům průchod letištěm s novou funkcí 2D čárových kódů. Umožní jim to plynulejší vstup do letištních terminálů na mnoha letištích po celém světě.

  • Integrace s WhatsAppem: Ještě snadnější posílání itinerářů. Díky novému tlačítku v rozhraní CEE Itinerary+ budete moct ihned vytvořit zprávu a připojit k ní odkaz na PDF itinerář přímo v aplikaci. Můžete tak sdílet itineráře s cestujícími rychleji a efektivněji.


Tyto inovace jsou navrženy s přihlédnutím k potřebám moderních cestovatelů a kladou důraz na pohodlí a srozumitelnost. Začněte využívat verzi 1.14.3 ještě dnes a nabídněte svým klientům ještě lepší plánování jejich cest. Aktualizujte si CEE Itinerary na nejnovější verzi a vyzkoušejte více funkcionalit v CEE Itinerary+.




 


Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

0 comments
bottom of page