top of page

Výměny levou zadní díky novinkám v TCP Exchange

Updated: Jan 25



Výměny levou zadní díky novinkám v TCP Exchange


S radostí vám představujeme nejnovější aktualizace v TCP Exchange! Zjednodušte si výměny a refundace letenek díky našim nejnovějším vylepšením.

 

1. Tlačítko Enable/Disable pro uživatele TCP

 

Co je nového? Vylepšili jsme správu uživatelů přidáním šikovného tlačítka Povolit/Zakázat, které nahrazuje staré tlačítko Odebrat (Remove).

 

Jak mi to pomůže? Nyní je kontrola přístupu uživatelů ve vašem týmu hračka. Můžete rychle pozastavit nebo znovu aktivovat přístup, aniž byste museli profily úplně odstraňovat.



2. Návrhy dalších dostupných letů v případě, že pro zadané datum požadované lety již nejsou k dispozici

 

Co je nového? Zapomeňte na frustrující zprávy o tom, že nebyly nalezeny žádné lety. Když pro vámi vybrané datum není dostupný žádný let, TCP nyní zobrazí možnosti pro první dostupné datum.

 

Jak mi to pomůže? Toto zjednodušuje hledání a rezervaci letů při výměně letenek, zejména když vaše první volba není k dispozici, a ušetří vám čas i námahu.



3. Přidáno zaškrtávací políčko pro potvrzení Q surcharge

 

Co je nového? Pro odlišení „Q surcharge“, která se vztahuje k příslušnému tarifu od pokuty, která se také může v tarifní kalkulaci vyskytovat, jsme přidali jednoduché zaškrtávací políčko, které je třeba potvrdit, pokud „Q surcharge“ se k pokutě nevztahuje. Pak TCP pokračuje ve výměně letenky. Jestliže byla pokuta vybrána do tarifu a uvedena v tarifní kalkulaci jako „Q surcharge“, TCP dál nebude pokračovat a výměnu je nutné spočítat manuálně. Toto se týká pouze druhých a dalších výměn letenek.




4. DPH vypočítaná z pokuty, která se vybírá jako taxa

 

Co je nového? Díky novému rozhraní můžete přímo v TCP zadávat hodnoty DPH pro pokutu uvedenou jako taxa.

 

Jak mi to pomůže? Tato aktualizace umožňuje správný výpočet DPH u těch tax, kde je nutné do kalkulace DPH dodat i příslušné procento pokuty, pokud se tato pokuta vybírá jako taxa. Příklad s vysvětlením najdete zde.



5. Omezení v provádění výměn a refundace letenek

 

Co je nového? Přidali jsme funkci, která může zamezit některým agentům dokončit výměnu letenky nebo její refundaci. Tito agenti mohou provádět změny rezervací a nové tarifní kalkulace, uvidí doplatek nebo částečný „refund“, ale nemohou dokončit výměnu letenky, zrušení letenky (void) nebo refundaci.

 

Jak mi to pomůže? Tato funkce poskytuje Admin uživatelům větší kontrolu. Omezení mohou nastavit v nové sekci „Air users“ v menu. Ve výchozím nastavení mají všichni uživatelé plný přístup, ale administrátoři mohou tento stav podle potřeby změnit na „Ticketing/Refunds restricted“.



Váš Travelport

 


Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

0 comments
bottom of page