top of page

Travelport přináší NDC obsah Lufthansa Group na Travelport+



TISKOVÁ ZPRÁVA


Travelport přináší NDC obsah Lufthansa Group na Travelport+


LANGLEY, Velká Británie – Travelport, globální technologická společnost, která zajišťuje rezervace pro stovky tisíc poskytovatelů cestovních služeb po celém světě, oznámila spuštění NDC obsahu a jeho správy pro letecké společnosti skupiny Lufthansa v rámci platformy Travelport+. Cestovní kanceláře využívající Travelport+ budou moci snadno vyhledávat a porovnávat nabídky NDC leteckých společností skupiny Lufthansa, mezi něž patří Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa, SWISS a Air Dolomiti.

 

Travelport řešení pro obsah a správu NDC skupiny Lufthansa je v první fázi k dispozici všem agenturám se sídlem v Rakousku, Irsku, Nizozemsku a Velké Británii. V následujících týdnech se přístup rozšíří na agenturní zákazníky nacházející se v dalších evropských zemích a počátkem roku 2024 bude pokračovat zavádění pro zákazníky Travelport+ v Severní a Jižní Americe, na Blízkém východě, v Africe a v asijsko-pacifickém regionu.

 

"Naším cílem je usnadnit agenturám práci s NDC, a proto jsme se zaměřili na dodání kompletního NDC řešení připraveného pro maloobchodní prodej nabídek Lufthansa Group," řekl Jason Clarke, Chief Commercial Officer, Travel Partners ve společnosti Travelport. "Naše NDC řešení je navrženo tak, aby minimalizovalo složité maloobchodní procesy a aby agenti využívající Travelport+ mohli snadno nakupovat a rezervovat NDC nabídky skupiny Lufthansa a poskytovat cestujícím bezproblémový servis."

 

Travelport+ umožňuje zákazníkům cestovních kanceláří přístup k široké škále bohatého obsahu, tarifů a jedinečných nabídek leteckých společností skupiny Lufthansa na jednom místě, vylepšeném vrstvou Content Curation Layer (CCL). Tento technologický doplněk, zabudovaný v systému Travelport+, využívá výkonné funkce umělé inteligence (AI) a strojového učení (ML), aby agentům a cestujícím poskytl modernější maloobchodní služby s přesnými odpověďmi při vyhledávání, vysoce relevantními výsledky a větší přehledností a transparentností.

 

Skupina Lufthansa se zavázala poskytnout cestovním kancelářím po celém světě možnost bezproblémového nakupování, porovnávání a rezervace NDC nabídek všech leteckých společností skupiny Lufthansa prostřednictvím služby Travelport. To zajišťuje zákazníkům cestovních kanceláří zjednodušený přístup k široké nabídce a optimálním možnostem. Odhodlání společnosti Travelport zjednodušit NDC pro cestovní kanceláře a její zaměření na poskytování možnosti agentům efektivně obsluhovat rezervace NDC je v souladu s cílem skupiny Lufthansa, která chce nabízet cestujícím co nejširší podporu.

 

Více informací o nabídce NDC skupiny Lufthansa naleznete na speciálních webových stránkách partnerského programu NDC na adrese lhgroupairlines.com/ndc.



 


Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

0 comments
bottom of page