top of page

Zprávy z helpdesku – Představujeme Flight Search, migrace Vietnam Airlines

Updated: 3 days ago



Vážení uživatelé,


máme pro vás dvě důležité novinky!

 

1. Představujeme Flight Search

 

Naší snahou je, aby se vaše práce s NDC rezervacemi neustále zdokonalovala a zlepšovala. Proto vám s radostí představujeme nový Flight Search – vylepšený NDC plug-in, který umožňuje vyhledávat, zobrazovat a porovnávat NDC i tradiční tarify leteckých společností vedle sebe na jedné obrazovce, což zlepší proces rozhodování a tak zrychlí vaši práci.

 

Flight Search je přístupný všem z vás, kteří máte aktivní přístup do portálu my.travelport.com a máte uzavřené smlouvy s jednotlivými dopravci o přístupu k NDC obsahu přes Travelport Smartpoint.

 

Nový Flight Search najdete na stejném místě jako dříve v drop menu ve Smartpointu pod lupou. Nahrazuje dřívější položku NDC Flight Shopping Search. Flight Search si zobrazíte také vstupem Alt+A.



Flight Search plug-in se aktualizuje automaticky, a tak není potřeba žádné instalace, stačí mít verzi Smartpointu 11.1 a výše.



Budete-li si přát i nadále zobrazovat pouze NDC obsah, stačí si v menu vybrat pouze NDC.

 

Věříme, že vám nový Flight Search usnadní a zrychlí práci při vyhledávání spojení díky tomu, že budete mít vše na jednom místě.


2. Migrace VN


Letecká společnost Vietnam Airlines (VN) dnes začne přecházet na nový systém. Migrace začne v 18:15 GMT (tj. 20:15 našeho času) a bude dokončena následující den 18. 4. přibližně v 8:00 GMT (tj. 10:00 našeho času).

 

Během této doby by agentury neměly zasahovat do rezervací VN.



Váš Travelport

0 comments
bottom of page