top of page

Travelport a Emirates uzavřeli dohody o distribuci obsahu bez příplatku, NDC obsahu a IT podpoře



TISKOVÁ ZPRÁVA


Travelport a Emirates uzavřeli dohody o distribuci obsahu bez příplatku, NDC obsahu a o rozšířené IT podpoře


Langley, Velká Británie, 1. července 2021: Společnost Travelport, světový leader v prodeji cestovního obsahu, a společnost Emirates, jeden z největších mezinárodních leteckých dopravců na světě, dnes oznámily, že uzavřely obchodní dohodu, která cestovním agenturám napojeným na systém Travelport+ umožní od 1. 7. 2021 rezervovat lety Emirates skrze globální distribuční systém (GDS) bez příplatku dopravce. Obě společnosti navíc oznámily novou dlouhodobou dohodu, která umožní distribuci NDC obsahu společnosti Emirates přes novou generaci platformy Travelport+, a prodloužení stávající IT dohody.


Adnan Kazim, Chief Commercial Officer ve společnosti Emirates řekl: „Máme radost, že jsme se společností Travelport dospěli ke klíčové dohodě, která posune naše desítky let trvající partnerství na další úroveň. Také díky nedávnému spuštění Travelport+ upevní naše nové dohody pozici Emirates jakožto dopravce, kterého preferují ti cestující, kteří chtějí vysoce personalizované nabídky a přístup k těm nejlepším destinacím po celém světě. Emirates a Travelport budou nadále úzce spolupracovat na budoucích řešeních prodeje cestovního obsahu, které nabídnou našim partnerům v rámci travel komunity služby, které budou ještě lepší a ještě více šité na míru jejich potřebám.“


S platností od 1. 7. 2021 bude globální síť partnerů společnosti Travelport z řad cestovních agentur automaticky připojena k dedikovanému prodejnímu kanálu, který umožní přístup k obsahu bez příplatku. Tyto agentury budou mít při vyhledávání a knihování branded fares společnosti Emirates nadále přístup ke graficky bohatému obsahu a také větší přístup k dodatečným službám. To vše díky dlouhodobému prodloužení stávající dohody, která zajišťuje napojení Emirates na prodejní nástroj Travelport Rich Content and Branding.


Díky této dohodě budou agentury, které jsou napojené na Travelport+ a které s oběma společnostmi podepíší nové NDC smlouvy, mít také možnost získat jednodušší přístup k NDC obsahu a službám společnosti Emirates prostřednictvím Travelport Smartpoint a vylepšených RESTful / JSON APIs. Travelport a Emirates dále vylepšují technická NDC řešení pro prodejce cestovních služeb po celém světě a jsou nyní v procesu vývoje vylepšených vlastností a funkcionalit, které budou po svém dokončení postupně představeny.


Travelport bude také v rámci dohody nadále poskytovat společnosti Emirates svou technologii pro naceňování, nákup a převystavování letenek, aby ji podpořila v poskytování vylepšených možností nákupu a převystavování v rámci vlastních interních prodejních kanálů, včetně NDC kanálu a www.emirates.com.


Jason Clarke, Chief Commercial Officer, Travel Partners ve společnosti Travelport, řekl: „Tato série dohod ukazuje odhodlání obou společností, Travelport a Emirates, zrevidovat způsob, jakým se prodává cestovní obsah, a posunout hranice možného. Sdílíme vizi budoucnosti a díky naší dlouhodobé spolupráci budeme nadále růst a sílit. Společně se těšíme na to, že dáme mnoha cestujícím, kteří se teď v létě a dále vrací na oblohu, ty nejlepší nabídky a zážitky.“



Váš Travelport

0 comments
bottom of page