top of page

Travelport a Iberia Airlines přinášejí NDC obsah a služby agenturám na Travelport+

Updated: Feb 5



TISKOVÁ ZPRÁVA


LANGLEY, Velká Británie: Iberia Líneas Aéreas de España ("Iberia"), vlajkový španělský dopravce a jeden ze zakládajících členů skupiny International Airline Group, oznámila spuštění NDC obsahu a služeb na platformě Travelport+. Agentury využívající Travelport+ budou moci na jednom místě zobrazovat a porovnávat NDC tarify a doplňkové služby společnosti Iberia. To jim usnadní nalézt a rezervovat pro cestující ty nejlepší možnosti.  

 

"Zařazení společnosti Travelport do našeho NDC programu je milníkem v transformaci cestovního ruchu. Díky tomuto spojení poskytujeme cestovním kancelářím využívajícím Travelport+ širší možnosti, ze kterých budou mít zároveň prospěch jejich zákazníci. Travelport je důvěryhodným poskytovatelem technologií pro cestovní ruch, který patří mezi průkopníky nové generace maloobchodního prodeje cestovního obsahu. Pro společnost Iberia je důležité spolupracovat s poskytovateli technologií, kteří mají osvědčené odborné znalosti a dokáží splnit naše požadavky na inovace zaměřené na zákazníka," vysvětlila Celia Muñoz Espín, ředitelka pro obchodní strategii a distribuci ve společnosti Iberia

 

Travelport také poskytuje svým agenturním zákazníkům možnosti potřebné k přímé obsluze cestujících, takže agenti mohou v případě potřeby měnit, vyměňovat nebo rušit NDC rezervace společnosti Iberia. Agentury v Portugalsku, které je první zemí, kde je tento obsah k dispozici, mají přístup ke kompletnímu NDC řešení Iberia v systému Travelport+ a očekává se, že všechny ostatní trhy získají přístup v nadcházejících týdnech.

 

"Od dnešního dne poskytujeme NDC obsah a služby Iberia prostřednictvím platformy Travelport+, takže naši uživatelé mohou bezproblémově nakupovat a spravovat lety svých klientů s přístupem ke všem dynamickým produktům a doplňkovým službám společnosti Iberia na jednom místě," řekl Jason Clarke, Chief Commercial Officer, Travel Partners ve společnosti Travelport. "Urychlujeme poskytování kompletních NDC řešení pro naše letecké partnery, jako je Iberia, abychom pro agentury a společnosti spravující služební cesty (TMC) obohatili zdroj obsahu, a ty tak mohly svým cestujícím poskytnout moderní nákupní zkušenost."


Váš Travelport


 


Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

0 comments
bottom of page