top of page

Travelport podepsal novou distribuční smlouvu s EVA Air, včetně NDC obsahu



TISKOVÁ ZPRÁVA


Travelport podepsal novou distribuční smlouvu s EVA Air, včetně NDC obsahu


LANGLEY, Velká Británie – Travelport, globální technologická společnost, která zajišťuje rezervace pro stovky tisíc poskytovatelů cestovních služeb po celém světě, a EVA Air, tchajwanská letecká společnost a držitel mnoha ocenění, dnes oznámily, že obnovily a rozšířily svou víceletou distribuční smlouvu o budoucím NDC obsahu a službách EVA Air.


V rámci této nové dohody budou mít zákazníci Travelportu i nadále přístup k rozsáhlému celosvětovému cestovnímu obsahu společnosti EVA Air prostřednictvím platformy Travelport+. Tato dohoda prohlubuje spolupráci mezi společnostmi Travelport a EVA Air a přináší kompletní NDC řešení, které poskytne globální síti cestovních kanceláří používajících Travelport možnost snadno porovnávat, rezervovat a obsluhovat veškerý obsah společnosti EVA Air.


"Díky pokračování naší úspěšné spolupráce se společností Travelport můžeme dále rozšiřovat naši globální působnost a poskytovat našim zákazníkům pohodlnější a personalizovanější cestování," řekl Eric Chiu, Vice President, Digital and Information Planning společnosti EVA Air. "Špičková technologie společnosti Travelport bude hrát klíčovou roli v tom, že nám pomůže uvést na trh naši širokou nabídku produktů a vysoce relevantní nabídky, a to díky našim investicím do možností NDC, které v konečném důsledku pomohou cestovním kancelářím poskytovat ještě lepší zákaznickou zkušenost díky modernímu prodeji obchodních služeb."


Toto strategické partnerství upevňuje závazek společností Travelport a EVA Air poskytovat cestujícím po celém světě více možností a rychlý a snadný způsob vyhledávání personalizovaných nabídek, které odpovídají jejich potřebám. Spolupráce mezi Travelportem a EVA Air má zásadní význam pro propojení cestujících s rozsáhlou sítí destinací EVA Air, která se bude i nadále rozšiřovat a rozvíjet.


"Rozšířená spolupráce se společností EVA Air na NDC představuje významný milník v našem dlouholetém partnerství," uvedla Ailsa Brown, Head of Air Partners Asia Pacific ve společnosti Travelport. "Tato nová dohoda potvrzuje náš závazek poskytovat společnosti EVA Air nejlepší technologická řešení pro merchandising ve své třídě, přístup k širšímu okruhu zákazníků. Zajišťuje, že prodejci budou schopni poskytovat cestujícím bezkonkurenční služby."



 


Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

0 comments
bottom of page