top of page

📣 Co je nového v dubnu 2023 🔥



Co je nového v dubnu 2023


Přinášíme vám žhavé novinky v TripGate, GOL IBE, jejich mobilních appkách, TCP Exchange, SmartAgentu a Go-Linku.


Nabídněte bohatý obsah. Zvyšte příjmy a snižte náklady.

Zbrusu nové tutorialy.



LCC branded fares



Co je nového? Více variant tarifů na výběr také v případě nízkonákladových dopravců. Všechny brandy vidíte vedle sebe a můžete mezi nimi překlikávat. Každý brand zahrnuje informace o zavazadlech. V případě TripGatu a TripGate Mobile je jasně vyznačeno, zda vybraná možnost odpovídá nastavené cestovní politice.



Jak mi to pomůže? Vaši cestující, korporátní i leisure, si nyní mohou vybrat z několika brandů také v případě rezervace nízkonákladových dopravců.



Dashboard pro váš korporátní knihovací nástroj Kde? V TripGate & TripGate Mobile. Co je nového? Představujeme zbrusu nový dashboard pro TripGate. Můžete díky němu na první pohled zjistit celkový stav nastavení svého korporátního knihovacího nástroje, které mají vliv na funkci knihování letenek:

  • Jasné zobrazení konfliktního nebo neúplného nastavení.

  • Další indikátory a štítky v rámci dotčených modulů.

  • Návody, jak případné problémy vyřešit.



Dashboard kromě toho nabízí přehled rezervací. Získáte okamžitý přehled nákladů a počtu rezervací.



Jak mi to pomůže? Máte rychlý přístup ke klíčovým indikátorům výkonnosti svého korporátního knihovacího nástroje. Vaše agentura a korporátní admini mají k dispozici všechny nezbytné informace.

 

Zvýrazněný rozdíl v limitu zavazadel v novém tarifu


Kde? V TCP Exchange.


Co je nového? Pokud je v FQ nový limit zavazadel nižší, TCP Exchange tento rozdíl zvýrazní.



Jak mi to pomůže? Jakmile je spočítán nový FQ, jste upozorněni na změnu v limitu zavazadel. Šetříte čas a peníze. Pokud není cestující spokojen s nižším limitem povolených zavazadel, TCP Exchange vám pomůže nalézt lepší variantu.

 

Poznámky přidány do refundů


Kde? V TCP Exchange.


Co je nového? Nově vložená sekce Remarks vám umožňuje vložit poznámky, které se mají odeslat dopravci. Dříve byly k dispozici pouze MIR poznámky, které se ale dopravci neodesílají.



Jak mi to pomůže? Můžete snadno a rychle odeslat dopravci potřebné informace bez toho, abyste se museli rozptylovat přeskakováním do jiné aplikace.

 

Vlastní přednastavené vstupy


Kde? Ve SmartAgentu.


Co je nového? Jako konsolidátor můžete pro každého subagenta nastavit různé GDS vstupy. Můžete tak pro každého uživatele vložit unikátní ID, poznámky pro back-office, můžete rezervace poslat do určené Queue, vložit individuální Custom Check pravidla atd. Množství vstupů je neomezené a můžete je přidávat, upravovat a odstraňovat podle potřeby tak, aby vyhovovaly vašemu pracovnímu procesu.




Jak mi to pomůže? Přednastavené vlastní GDS vstupy vám ušetří spoustu času.

 

Přístup do Go-Linku a API pro partnery


Kde? V Go-Linku.


Co je nového? Jako IATA agentura můžete svým B2C a B2B zákazníkům poskytnout přístup do Go-Linku a ke Go-Link API. Vlastní přihlašovací údaje jim umožní nahlížet pouze na své letenky. Případně mohou použít Go-Link API a stahovat potřebné informace do back office systému.


Váš pohled v Go-Linku – všechny dokumenty



Pohled vašeho B2B partnera – pouze jejich dokumenty



Jak mi to pomůže? Go-Link vám nabízí lepší způsob, jak sdílet data se zákazníky a partnery.



Zbrusu nové tutorialy


Naše řada rychlých tutoriálů pokračuje. Můžete se na ně těšit i v příštích newsletterech.Každý tutoriál vás naučí něco nového a pomůže vám z Travelport nástrojů vytěžit co nejvíce.


Tento měsíc se podíváme, jak nastavit výchozí data pro odlet a návrat.


Jak vložit GTID printer pro automatické vystavování letenek?


 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page