top of page

Roztočte online prodej díky našim čerstvým novinkám



Roztočte online prodej díky našim čerstvým novinkám


Připravte se na skvělé novinky! GOL IBE, GOL Mobile, GOL API a TripGate jsme obohatili o několik nových vylepšení. Tyto změny mají za cíl usnadnit vám práci, abyste mohli cestujícím poskytovat ještě lepší služby a zvýšili objemy online rezervací. Pojďme se podívat, co je nového a jak vám to může pomoci.

 

Více možností poznámek v rezervacích

 

Kde: GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, TripGate

 

Co je nového: Díky této nové funkcionalitě mohou cestující přidávat do rezervací ještě více osobních údajů. Nyní si můžete vybrat, které doplňující informace zahrnout, ať už kontaktní nebo fakturační údaje, a uspořádat je přesně podle potřeby. Vaše rezervační formuláře tak budou ještě užitečnější, protože se přizpůsobí přesně tomu, co potřebujete.

 

Aktualizovaný seznam placeholderů zahrnuje:

 

- reservation.billing_info.phone

- reservation.billing_info.email

- reservation.billing_info.contact_name

- reservation.billing_info.company_name

- reservation.billing_info.ico (pro identifikační číslo společnosti)

- reservation.billing_info.dic (pro DIČ)

- reservation.billing_info.billing_address.name

- reservation.billing_info.billing_address.street

- reservation.billing_info.billing_address.city

- reservation.billing_info.billing_address.postal_code

- reservation.billing_info.billing_address.country_code

- Reservation.remark

 

Poznámky lze zadávat jako DI, RI nebo NP.

 

Jak vám to pomůže: Tato novinka vám usnadní sběr všech důležitých informací o cestujících a zajistí, aby agenti spravující rezervace měli všechny potřebné informace ihned po ruce.

 

Bohatší výběr nabídek díky novému filtrovacímu panelu

 

Kde: GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, TripGate

 

Co je nového: Najít nejlepší cestovní nabídky je nyní díky novému filtrovacímu panelu jednodušší. Zvýrazňuje nejoblíbenější způsoby řazení nabídek, jako je filtrování podle ceny nebo doby trvání cesty, a dokonce navrhuje tu nejlepší variantu. Všechny běžné možnosti filtrování jsou dále k dispozici v rozbalovacím menu.

 

Jak vám to pomůže: Filtrovací panel pomáhá vašim cestujícím vybrat nabídku lépe a snadněji. Je to jako mít během procesu rezervace k ruce užitečného průvodce.



 

Podívejte se na destinaci, ještě než ji zarezervujete

 

Kde: GOL IBE, TripGate

 

Co je nového: Vaši cestující nyní mohou při vyhledávání letů vidět fotografie destinací. Stačí zajistit, aby fotografie byly uloženy online pod správnými názvy, a náš systém je během vyhledávání zobrazí. Snadno tak svým klientům přiblížíte nabízené destinace.

 

Jak vám to pomůže: Tato funkce zlepšuje zážitek z rezervace přidáním vizuálního prvku. Když vaši klienti uvidí fotografie destinací, může je to inspirovat, nadchnout a motivovat k rezervaci cesty.



Váš Travelport

0 comments
bottom of page