top of page

📣 Co je nového v lednu 2022🔥



Co je nového v lednu 2022


Přinášíme vám žhavé novinky v GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, TripGatu, CEE Itinerary, CEE Repriceru a Trip Manageru.


Nabídněte bohatý obsah. Inspirujte a zapojte své klienty. Zvyšte příjmy a ušetřete náklady.


Informace o zavazadlech a měnitelnosti letenky na první pohled



Co je nového? Výsledky vyhledávání pro snazší orientaci nově zobrazují tyto ikonky služeb:

  1. Pokud cena nezahrnuje zavazadla, místo "0 ks" zobrazujeme rovnou "není v ceně" a takový výsledek označujeme ikonou přeškrtnutého zavazadla. Stejně jsou označeny i záložky ve výběru variant.

  2. Pokud cena zahrnuje zavazadla, je takový výsledek označen ikonou zavazadla. Stejně jsou označeny i záložky ve výběru variant.

  3. Záložky pro výběr variant kromě toho obsahují také ikony měnitelnosti letenky.

Jak mi to pomůže? Vaši cestující se mohou daleko snáze orientovat ve výsledcích vyhledávání a rychleji vybrat tu nejvhodnější variantu.


Vylepšení v CEE Itinerary



Co je nového? Jako téměř každý měsíc vám přinášíme čerstvou várku funkcionalit a vylepšení, díky kterým pro vás bude vytváření a práce s itineráři vašich cestujících lepší, snazší a rychlejší. Verze 1.13.5:

  • Do nastavení vzhledu itineráře jsme přidali několik nových formátů data.

  • Opravili jsme chybu v zobrazování povolené váhy zavazadel.

Jak mi to pomůže? Ať už vystavujete itinerář pro cestující na kterémkoliv trhu, můžete zobrazovat datum v relevantním formátu. CEE Itinerary nyní podporuje všechny běžné formáty.

 

Reportovací modul


Kde? V TripGatu.


Co je nového? Neustále vylepšujeme admin konzoli. Nyní si můžete sami pohodlně generovat následující reporty:

  • Report rezervací letenek (seznam rezervací, itinerář, nejlevnější dostupný tarif, kalkulace nezrealizovaných úspor atd.)

  • Report osobního budgetu (stav budgetu, částka a datum expirace)

  • Report budgetu nákladového střediska (stav budgetu, částka a datum expirace)

  • Všechny reporty jsou k dispozici ve formátech XLS a CSV.

Jak mi to pomůže? Základní reporty si nyní můžete generovat sami přímo v TripGate admin konzoli, a nemusíte se tak spoléhat na produktovou podporu. Ušetříte čas, protože významně zkrátíte dobu mezi vyžádáním reportu a jeho doručením.

 

Log pro změny v nastavení uživatelských profilů a nákladových středisek


Kde? V TripGate.


Co je nového? Reportovacím modulem to nekončí. Abychom usnadnili práci těm z vás, kdo ve své agentuře TripGate spravujete, díky novému logu si nyní můžete zobrazit změny, které uživatelé provedli v uživatelských profilech a nákladových střediscích. Log vám ukáže všechny detaily změn.

Jak mi to pomůže? Snadno si zobrazíte důležité změny, které uživatelé provedli ve svých profilech nebo ve kterémkoliv nákladovém středisku. Jakožto admini jste díky tomu samostatnější a nemusíte čekat na odpověď z produktové podpory.

 

Najděte ještě výhodnější ceny pro existující rezervace



Co je nového? Jsme nadšení, že se s vámi můžeme podělit o zbrusu nový animovaný explainer.

Jak mi to pomůže? Během jedné minuty zjistíte, jak za vás může CEE Repricer vyhledávat ještě výhodnější ceny u existujících rezervací. Stačí nastavit vaše preferované parametry a pak už se nemusíte o nic starat.

 

Desetinná místa



Co je nového? Trip Manager nově podporuje částky s desetinnými místy.


Jak mi to pomůže? Částky díky tomu nemusí být zaokrouhlovány a cestující šetří peníze, protože platí přesnější částku.


Trip Manager spricht Deutsch



Co je nového? Na ja, Trip Manager nyní podporuje i němčinu. Překlad se týká všech podstránek a celého knihovacího procesu. Podrobnosti o jednotlivých službách zůstávají v angličtině. Postupně budeme přidávat další jazyky.

Jak mi to pomůže? Větší pohodlí pro vaše německy šprechtící cestující. Pokud jste zatím neexpandovali k našim západním a jižním sousedům, nyní můžete.

 

Prodávejte dodatečné služby Iberojet



Co je nového? Náš tým pokračuje v certifikaci čím dál většího množství nových dodatečných služeb od různých dopravců. Nejnověji jsme přidali Iberojet (E9). Tento dopravce má hub v Portugalsku a Španělsku. Operuje lety do Kostariky, Dominikánské republiky, Mexika, na Kubu a Mauricius.

Jak mi to pomůže? Vaši klienti získávají ještě širší nabídku dodatečných služeb, které si mohou zakoupit k letence, kterou pořídili přes vaši agenturu. Na podrobnosti o podporovaných službách se můžete podívat zde.

 

Nové explainery pro vás a vaše cestující



Co je nového? Jsme nadšení, že se s vámi můžeme podělit o naše zbrusu nové explainery. Ten první vám vysvětlí, co Trip Manager přináší cestujícím (klidně se o něj s nimi podělte), a ten druhý, co přináší vám jakožto agentuře.


Trip Manager z pohledu cestujícího:


Trip Manager z pohledu agentury:

Jak mi to pomůže? Oba explainery vám zodpoví nejčastější dotazy, které vás mohou k Trip Manageru napadnout. Během několika minut se dozvíte, jak můžete vy a vaši cestující tuto jednoduchou, ale mocnou platformu využít. Pochopíte, jak velký se v ní pro vás skrývá obchodní potenciál.

 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page