top of page

📣 Co je nového v březnu 2022🔥



Co je nového v březnu 2022


Přinášíme vám žhavé novinky v GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, TripGatu, Price Checker API, Commission Manageru a Trip Manageru.


Nabídněte bohatý obsah. Inspirujte a zapojte své klienty. Zvyšte příjmy a ušetřete náklady.


Posílání notifikací s vendor remarky



Co je nového? Nově můžete notifikace nastavit tak, aby byly zasílány agentovi, dealerovi, cestujícímu nebo do rezervace společně s vendor remarkem z rezervačního systému Travelport+.


Jak mi to pomůže? Kdokoliv, kdo používá GOL IBE jako B2B rezervační nástroj, bude dostávat informace o změnách, které v rezervaci provede dopravce.

 

Nabídněte ještě bohatší výsledky vyhledávání



Co je nového? Obohaťte data své aplikace o výsledky získané z rozhraní API Flight Watchdog. Přístup k datům získáte buď prostřednictvím rozhraní API nástroje Price Checker, nebo prostřednictvím dat ke stažení.


Jak mi to pomůže? Představte si, že potřebujete zjistit ceny letů z Vídně do Prahy každé pondělí, středu a čtvrtek na období 2 měsíců a délku pobytu 5, 10 a 14 dní. Tyto parametry jednoduše zadáte do Flight Watchdog a FW pak začne každý den kontrolovat dostupnost a ceny pro vaše zadání. Všechny výsledky vyhledávání ukládá do databáze Price Checker. Údaje o výsledcích pak získáte prostřednictvím rozhraní API a můžete si ověřit dostupnost a cenu pro konkrétní dny a také získat nejlevnější cenu pro definované období. Navíc máte možnost sledovat vývoj cen pro daný den a dvojici měst.


Přidali jsme němčinu



Co je nového? Na ja, všechny tři produkty nyní podporují i němčinu.


Jak mi to pomůže? Větší pohodlí pro vaše německy šprechtící cestující. Pokud jste zatím neexpandovali k našim západním a jižním sousedům, nyní můžete.

 

Podcast a článek: Služební cesty pod kontrolou


Kde? V TripGate.


Co je nového? Svět se opět pomalu začíná nadechovat k životu a firmy oživují obchodní vztahy i osobním kontaktem. Lze předpokládat, že již letos dojde ke značnému oživení v turistickém ruchu obecně a také v segmentu služebních cest. Jak se organizují ve světě a u nás? Co jsou a k čemu slouží online rezervační systémy? Jaké výhody firmě přinesou a co implementace takového systému do firemního prostředí představuje? O tom všem v podcastu magazínu Komora s naším produktovým manažerem Zdeňkem Procházkou.


Přečtěte si také rozhovor v nejnovějším vydání Komory (str. 34) o tom, že správná digitalizace služebních cest přinese vašim korporátním zákazníkům i vám úspory a komfort.

Jak mi to pomůže? Poslechněte si zajímavý rozhovor a zjistěte, jaký je nejnovější vývoj v cestovním ruchu a v digitalizaci firemního cestování.

 

OSI poznámky v rezervacích



Co je nového? V admin konzoli nyní můžete pod Doprovodné texty a Poznámky do rezervací přidat poznámku, ve které definujete správného dealera (společnost) a Travelport+ poznámku (OSI.). Do freetextového pole můžete napsat, co potřebujete vložit. Použijte formát dopravce@text, např. pro SI.OK*FBA123123123 by to bylo OK@ FBA123123123.


Jak mi to pomůže? Tato funkcionalita je velmi užitečná, například pokud potřebujete vyhovět požadavkům velkých společností, které využívají firemní věrnostní programy a potřebují zasílat dopravcům podrobnosti přes rezervace.

 

Nastavení ticketingu po schválení cesty manažerem


Kde? V TripGate.


Co je nového? V případě korporátních cestujících je nyní možné určit, co se má s rezervací stát poté, co je schválena manažerem – zda se má vystavit letenka, nebo zda se má vystavení nechat na operátorech. Toto nastavení je možné specifikovat zvlášť pro jednotlivé zdroje dat: Travelport+ (Galileo), NDC a TF low-costy.


Jak mi to pomůže? Tato nová funkcionalita vám umožní přizpůsobit procesy na základě požadavků firemních zákazníků a pro různé typy letenek.

 

Spravujte provize od leteckých dopravců na jednom místě



Co je nového? Jsme nadšení, že se s vámi můžeme podělit o zbrusu nový animovaný explainer.


Jak mi to pomůže? Jak by se vám líbilo spravovat všechny provize od dopravců na jednom místě? A pak je jednoduše vkládat do PNRů jedním kliknutím? Už žádné ADM, už nikdy nepropásnete žádnou provizi. Zjistěte během méně než 2 min, jak vám s tím Commission Manager pomůže.


Trip Manager parle français



Co je nového? Et voilà, Trip Manager nyní podporuje i francouzštinu. Překlad se týká všech podstránek a celého knihovacího procesu. Podrobnosti o jednotlivých službách zůstávají v angličtině. Postupně budeme přidávat další jazyky.


Jak mi to pomůže? Větší pohodlí pro vaše francouzsky hovořící cestující.

 

Nový explainer – Smartpoint plugin



Co je nového? Jsme nadšení, že se s vámi můžeme podělit o tenhle zbrusu nový explainer. Věděli jste, že Trip Manager nabízí také plugin pro Travelport Smartpoint? Pokud jakožto agentura potřebujete pro svého klienta zakoupit dodatečné služby k letence, ušetřete čas a otevřete Trip Manager přímo z aplikace Smartpoint.


Jak mi to pomůže? Podívejte se, jak je při vaší každodenní práci snadné kombinovat Travelport Smartpoint a Trip Manager.

 

Aktualizované zásady ochrany osobních údajů


Kde? U všech našich produktů a služeb.


Co je nového? Aktualizovali jsme naše zásady pro ochranu osobních údajů.


Jak mi to pomůže? Data vašich zákazníků jsou u nás v bezpečí.

 

Rádi byste se na něco zeptali? Budeme se těšit, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page